3r dia. Goal 5 and 7 Workshops.

 

  • Esbjerg Global Goal House. 
  • Harbour Adminstration and Harbour Tour.
  • Company visit at SIEMENS
  • Myrthuegård .Danish culture & old Danish games.

Hui hem anat a l’escola i ens hem anat d’excursió. Hem fet dos grups. El primer grup hem anat a Esbjerg Global Goal House on hem fet diverses activitats relacionades amb els objectius del desenvolupament sostenible, en concret, 5) igualtat de gènere i 7) Energia sostenible. Per grups, hem dit tres problemes de cadascun dels casos i tres solucions. A més, hem construit la nostra exposició amb Legos per a que siguera el més visual posible. Al final hem compartit les nostres opinions.

El grup 2 hem fet un tour en bus  pel port d' Esbjerg. També, quan la guía ho necessitava per explicar alguna cosa interesant, baixavem d'ell uns minuts i després tornavem a pujar.
Hem vist molts vaixells, contenidors d'oli i gas natural, aerogeneradors..etc.
Després, hem anat a una sala on ens han explicat com s'intal.len els aerogeneradors al mar i amb quin tipus de vaixell ho fan.
Després hem anat a una altra sala on ens hem posat uns cascs per protegir-nos al veure una de les parts dels aerogeneradors.

Per la vesprada, hem anat els dos grups junts a un lloc anomenat "Myrthuegård .Danish culture & old Danish games". En aquest lloc  hem aprés a fer una foguera, ens han explicat la fotosíntesi i l'importància de cuidar el  nostre planeta. Ens ha caigut una nevada impressionant!!!!
A continuació, hem anat a visitar una caseta enmig del bosc. I finalment hem tornat al autobús per tornar a Esbjerg.


































Comentarios

  1. Que xulo!! La veritat és que no pareu i esteu veient coses molt interessants!
    Tapeu-vos del fred, i no en porteu ni una miqueta a casa. Ací ja estem servits també!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

4th day in Wieruszow.