CIVIDALE DEL FRIULI, ITALIA

DAY 1

Avui ha sigut el nostre primer dia al centre "ISIS PAOLINO D'AQUELIA". 
El director ens ha donat la benvinguda i un grup d'alumnes de l'institut ha fet un xicotet concert amb cançons tradicionals.



El treball ha començat pel matí amb les presentacions orals que cada grup ha fet del seu país. Més tard, hem fet una pausa per menjar. Després ens ens hem distribuíït en grups i hem realitzat activitats grupals. A més a més hem repartit les tasques per a fer una revista de la mobilitat. 




Després, els alumnes i mestres del centre ens han ensenyat les diferents parts d'aquest peculiar institut ja que és un institut que s'assembla al que en Espanya és un institut de Formació Professional Integrat. Tenen una branca agrària, una altra d'economia i una altra que ells diuen vocacional on estudien óptica, automoció i electricitat.
Hem fet una visita per l'institut. Ens han ensenyat les classes i el que més ens ha impresionat ha sigut la granja. Hem vist vaques, que gasten per a fer formatge, gallines, cabres un cavall i fins i tot un burro. A més a més hem vist també les vinyes  i les oliveres ja que també fan vi i oli. . 






Hem anat a dinar a un pizzeria i després de dinar hem  realitzat les presentacions, en aquest cas, dels menjars típics als països partícips ja que el projecte tracta l'objectiu 2 dels ODS, fam zero. Després hem tastat alguns dels aliments típics que cada pais. 





Comentarios

Entradas populares de este blog

4th day in Wieruszow.