MOC European Session. 4th Day.

Bona nit a tots! Esperem que estigueu bé i que esteu gaudint llegint les nostres aventures. 

Ja és dijous i això va arribant al seu fi. Avui tocava el projecte del parlament i tots ens hem vestit prou mudats per a la representació.

A les 9 ja estàvem a la capella tan xul.la que tenen al Liceu on hem començat a organitzar-nos en els nostres partits polítics i comissions parlamentàries: periodistes,

lobbys, diputats dels diferents partits, etc. Mitja hora més tard ja ha començat la ceremonia de benvinguda, cada partit ha presentat al seu grup.

Després hem tingut una hora per a discutir amb els altres grups per a canviar lleis o arribar a modificacions.

És molt curiós com funciona l'organització del mon i què profitós és saber parlar en públic, saber escoltar, arribar a acords, etc.

La reunió parlamentaria ha continuat amb totes les seues formalitats i cada grup ha exposat les seues propostes de lleis, la resta ha votat

a favor o en contra i hem canviat algunes lleis molt importants per a la sostenibilitat del mon.

A continuació el president del parlament ha donat la sessió per finalitzada fins a la vesprada. Tocava dinar a la cantina,i  ens hem juntat amb els companys dels diferents païssos.

Per la vesprada ha continuat la sessió parlamentaria, i hem continuat aprovant i desestimant propostes molt interessants.

La sessió parlamentaria ha finalitzat a les 17h i ens hem anat a les cases a descansar i ficar-nos guapos per a la festa d'acomiadament.


Ens han preparat un sopar en el pati de l'escola, amb les nostres famílies d'acollida. També hem ballat tots junts dances típiques franceses!!!



Videosdances

















































Comentarios

Entradas populares de este blog

4th day in Wieruszow.