2n dia. Gender equality. Affordable energy.

El primer que hem fet el dia de hui és saber el plan de les activitats que anàvem a realitzar.

 A continuació, dividits en grups en els quals hi ha membres de diferents països, hem mostrat i exposat els diferents projectes de Gender Equality que cada país ha fet, tots estaven molt bé plantejats i reflexaven els diferents punts de vista de cada país.

 Després, amb una fitxa que tenia diferents preguntes relacionades a l'igualtat de gènere, anàvem comentant en quines preguntes estàvem d'acord i desacord, per a més tard, reflexionar-ho amb la resta de grups.

 Seguidament, hem vist el funcionament dels aerogeneradors, en el taller de tecnologia que pertany al projecte goal 7, "affordable and clean energy".

 Després de dinar unes "meatballs" i una ensalada, i agafar forces, hem anat en autobús a un poble proper que es diu Ribe i que és el més antic de tota Dinamarca. 

Allí ens hem dividit en dos grups i de forma separada hem realitzat dos tasques diferents. La primera ha sigut visitar un museu sobre la història misteriosa del poble amb la caça de  bruixes i la segona ha sigut fer una visita guiada per el poble per conéixer més el passat d'este poble i d'este país.

Per acabar, hem tornat a Esbjerg, de camí hem parat per poder veure uns aerogeneradors des de 'primera fila' i una vegada hem arribat cadascú ha anat a la seua casa d'acollida per acabar el dia amb les families.








































Comentarios

  1. Mare meua, quin reportatge més extens!!
    Si la quantitat de fotos reflexa la quantitat d'activitats, ewtareu morts de cansament!!
    Descanseu ara i demà, més!😍

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

4th day in Wieruszow.